Hajátültetés Költségei és Hajbeültetés Árak

Jó Árpád 2012-07-27 Hajátültetés Költségei és Hajbeültetés Árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Hajátültetés Költségei és Hajbeültetés Árak

A hajbeültetés legkorszerűbb módszere a FUE technikával történő hajátültetés. FUE (follikular unit extraction) hajszálankénti hajátültetést jelent.

A beavatkozás alkalmával egy speciális kiszedő tű segítségével nyerjük ki a hajszálakat a donorterületről. A kiszedést követően egy másik, erre alkalmas speciális tű segítségével ültetjük be ezeket a hajszálakat a haj nélküli területre. A donorterületen lévő hajszálak a körülettük található kis szövetekkel (izomdarab, erek, idegek, stb.) kerülnek kiszedésre. Ezek a szövetdarabok, ún. graftok 1-4 hajszálból állhatnak.

A FUE módszer a manapság alkalmazott legkorszerűbb hajbeültetési eljárás. A beavatkozás során használt eszközök és kellékek külföldi gyártól kerülnek megrendelésre a legmegfelelőbb minőség elérése érdekében. Ahogy más plasztikai eljárás, úgy a hajjal kapcsolatos szépészeti eljárások sem tekinthetők olcsó beavatkozásnak, főleg a magas anyagköltségek miatt. A hazánkban végrehajtott hajátültetési eljárások költségei így is jóval kedvezőbbek, mint pl. az osztrák, a német, vagy az angol hajbeültetés árak. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy igyekszünk ugyanolyan minőséget elérni még kedvezőbb árakon. A hajhullás több területet érintő bosszúsággá vált, mely többnyire érzelmi és egyéb pszichikai bajokat, letargiát, önbecsülési problémákat, önbizalomhiányt eredményez.

Ilyen esetben a legtöbben mindent megtesznek, hogy újra visszanyerjék korábbi, kifogástalan külsejüket. Amennyiben hajprobléma leküzdése céljából a hajbeültetési eljárást gondoljuk megoldásnak, és a FUE eljárást alkalmazzuk, mindenképpen szükséges egy, minden kérdésre kiterjedő, személyes megbeszélést kérni szakemberünktől. Sajnálatos módon léteznek olyan esetek, hogy a beültetéssel már nem lehet orvosolni a problémát, mivel

cheap viagra from india

nem található optimális donorterület a hajas fejbőrön, így nincs honnan kinyerni a hajszálakat. Amennyibe nincs semmilyen akadálya annak, hogy el lehessen végezni a hajátültetést, igazán természetes hatást érhetünk el és visszatérhet a már levesztett életkedv.

A hajátültetés olyan beavatkozási módszer, mely az ember egyedi alkatához igazodik. A személyes megbeszélés alkalmával, az orvos felméri a hajvesztés mértékét, és felvázolja az egyéni jellemzőkhöz igazított elérhető legjobb eredményt, és kikalkulálja a beavatkozás várható díját. A hajátültetés beavatkozási ára nem mellékes a páciens számára, ugyanis köztudott már, hogy a szépészeti eljárások nem kevés költséggel járnak. A beavatkozási díj nagymértékben függ az átültetésre szánt hajszálak számától, a hajátültetés módjától, valamint attól, hogy a donorterületről származó eredeti haj minőség és száma mekkora mértékű. Az alacsony költséggel járó hajátültetéses eljárásokat végző magánintézetek nagy valószínűséggel vesztességgel dolgoznak, mivel az alacsonyabb színvonalú szolgáltatás nem tudja biztosítani az elvárt eredményt.

Főleg ezen ok miatt hallunk egyre több hibásan elvégzett hajátültetéses és hajbeültetéses műhibákról, melyeket már a későbbiekben nem lehet kijavítani. Éppen az ilyen műhibák elkerülése érdekében a racionális ár-érték arányt kívánjuk fenntartani a minőségi elvárásoknak megfelelve. Mivel a hajátültetés során több összetevőt is figyelembe kell venni, nem mindegy, hogy határozzuk meg annak költségét. Úgy véljük, hogy a több éves szakmai gyakorlat elsődleges feltétele a minőségi szolgáltatásunknak, ezért rendkívül nagy odafigyelést, koncentrációt követel a kifogástalan eredmény elérésének érdekében. A beavatkozást befolyásoló tényezők egyénenként eltérőek lehetnek, így a beavatkozás pontos árát csak az első személyes megbeszélés alkalmával lehet ténylegesen meghatározni.

Amennyiben Ön már régóta megoldást keres kopaszodása megszüntetésére, várjuk mielőbbi jelentkezését a megfelelő FUE eljárás megbeszélése céljából gyógyintézetünkben.

Comments are closed.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/megoldasakopaszodasr/web/wp-content/themes/Avenue/footer.php on line 2