Hajátültetés – Hajbeültetés Tapasztalatok – Beszámolók és Eredmények

Jó Árpád 2012-07-27 Hajátültetés – Hajbeültetés Tapasztalatok – Beszámolók és Eredmények bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Hajátültetés – Hajbeültetés Tapasztalatok – Beszámolók és Eredmények

Napjainkban a FUE hajátültetési, hajbeültetési technika a legkorszerűbb eljárás a hajvesztés problémájának megoldásában. A hajbeültetési beavatkozás a közelmúltban több újításon ment keresztül. A korábbi hajátültetési módszerek nem voltak olyan korszerűek: hegesedét okoztak, nem hozták meg a kívánt eredményt, és természetellenes külső megjelenést mutattak.

A hajátültetési újítások hatékonyabbá tették a graftok növekedését, mérséklődött a hegesedés, természetes külső megjelenést biztosított viselőjének. Az elmúlt harminc évben több mint két millió férfi és nő esetében végeztek hajátültetést. A hajátültetés, hajbeültetési eljárás során a sebész kis graft implantátumokat hasít ki a fejbőrből, és ezt ülteti a haj nélküli, befogadó területre. Amikor ezekből a kis graftokból kinő a hajszál, az már természetesebb külső megjelentést eredményez. Ebből kifolyólag egyre több férfi és nő választja ezt az eljárást, főleg azért is, mert a paróka és az átmenetileg rögzíthető póthajak a hajbeültetéssel szemben nem nyújtanak végleges megoldást. Hajátültetésen átesett páciensek tapasztalatait és beszámolóit már elolvashatjuk az interneten is.

A beszámolók segíthetnek a kopaszodó embereknek, leendő pácienseknek döntést hozni, mérlegelni. Gyakoriak az orvosi vélemények és beszámolók is, amelyek szakszerű felvilágosítást nyújtanak hajbeültetési eljárás lépéseiről. Nélkülözhetetlen, hogy több véleményről és tapasztalatról tudomást szerezzük, mielőtt a kopaszodás kezelését elkezdenénk, melyek segítenek a számunkra legoptimálisabb kezelési forma kiválasztásában.

Az eljárás során felhasznált hajszálak száma a hajbeültetési beavatkozás során függ a kopasz foltok és a donor területének nagyságától. Az esetek nagy részében ez a mennyiség kb. 3000 és 4000 közötti, de egyénenként eltérő lehet. A hajátültetés teljesen természetes eredményt nyújt. A kívánt sűrűségű haj elérése érdekében csak elvétve van szükség a beavatkozás megismételésére, mely 1 év elteltével még hatásosabb eredményt biztosít. A beavatkozás során keletkezett kisebb sebek, hegek, ebben az esetben alig vehetők észre, és kb. 2 hét után elmúlik, és nyoma sem marad. A sebek begyógyulása után a haj a szokásos formában kezd újra növekedni. A mai modern, általunk alkalmazott eljárások segítségével az esetek 98%-ában biztosított az átültetett hajhagymák tartós állapota.

Ezek a hajhagymák kb. 2-3 hónapig újjáélednek, majd ezt követően kezdődik meg a növekedés. Ettől kezdve havonta kb. 1 cm növekedés tapasztalható, és minden tulajdonsága megegyezik az eredeti helyükön nőtt hajszálakéval, ugyanúgy lehet mosni, festeni, vágni. A várt eredmény úgy tudjuk elérni, ha a megfelelő eljárást professzionális alkalmazzuk, valamint a munka során elengedhetetlen a jól képzett és tapasztalt sebészek közreműködése. Az összegyűjtött több éves szakmai tapasztalatnak és gyakorlatnak is köszönhető a különböző technikák kiváló alkalmazása. Bár az eredeti hajsűrűség visszaállítása a legtöbb esetben elérhetetlen cél, mi minden esetben igyekszünk a legjobban megközelítő végeredményt elérni. Páciensünk a beavatkozást követően, visszanyerheti ifjú, vonzó külsejét, magabiztos kisugárzását, és ismét hajproblémáktól mentesen élheti tovább életét.

Amennyiben az Ön fejében is megfordult a hajtranszplantáció gondolata, olvassa el az oldalunkon található beszámolókat, vagy ha már átesett hasonló beavatkozáson, akkor örömmel várjuk véleményét, tapasztalatait.

Comments are closed.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/megoldasakopaszodasr/web/wp-content/themes/Avenue/footer.php on line 2